De uitstraling van het product is daardoor zowel stoer als glamourous, maar gelukkig ook nog eens lekker praktisch, ik hou ervan!

Tenminste, het aanbrengen dan, om de kleur goed te verdelen gebruik ik toch liever mijn vingers, met de applicator vind ik dat minder fijn.

Doll Baby Makeup
Die is namelijk heel zacht, niet droog en geeft een mooie gladde finish, de kleur gaat niet in de lijntjes zitten. Het fijne is dat mijn lippen niet droog aanvoelen, maar ik merk wel een beetje verschil met een meer voedende lipstick of lipgloss, het is net iets droger. De applicator is wel erg klein, waardoor je een paar stipjes moet zetten voordat je gaat blenden, maar dat lukt prima. Het effect is natuurlijk je ziet de blush niet direct zitten op de huid, de kleur lijkt wel in de huid te zijn getrokken en dat maakt het echt een natuurlijke blos, afhankelijk van de kleur omdat we meestal geen fuchsia-kleurige gezonde blos hebben.De houdbaarheid is ook prima, de blush blijft gewoon de hele dag op zijn plaats, is niet vet en volgens mij prima geschikt voor alle huidtypes.

Baby Doll Make Up And Beauty Car Toys Surprise Egg Play 토이몽


Baby Doll make up and beauty car toys surprise egg play Enjoy and subscribe, thanks – Toymong tv 토이몽 구독 …

yves saint laurent doll kissbaby doll make and bea 1

Diana Pretend Play Dress Up & Kids Make Up Toys


Diana wants to be beautiful. Little girl pretend play dresses up as a princess and does make-up with her new Make Up toys …

yves saint laurent doll kissbaby doll make and bea 2

<