De danseressen treden op in lingerie en ouderwetse pin-up kostuums maar er is geen sprake van naaktheid of expliciete seksualiteit in hun optredens. Zij wilden beiden graag toch liever een danscarrière in plaats van een zangcarrière.

Doll Domination Hush Hush
Antin was inmiddels al zover met het debuutalbum en de platenmaatschappij dat ze besloot geen vervangers te zoeken. In een acht weken durend programma beoordeelde een jury een groep jonge vrouwen op hun zang- en danskwaliteiten. Een aantal nummers werden hierdoor speciaal aangepast en opnieuw ingezongen. Het nummer werd een hit en zorgde voor een opleving van de albumverkopen, een bron van zorgen bij het platenlabel.Ook kwam er uiteindelijk een remix versie en een mini collectie van het album uit. Ze bevestigde ook dat alle leden zouden gaan zingen, wat bij de oude groep niet het geval was. Zij waren de studio in gegaan om te bekijken wat de sound was en wat ze wilden. Scherzinger, e ao tratamento menor dado as outras membros. Eu era a pacificadora - a cola que as mantinha todas juntas. Hush" lyrics provided for educational purposes and personal use only.

The Pussycat Dolls Hush Hush; Hush Hush


Music video by The Pussycat Dolls performing Hush Hush; Hush Hush. (C) 2009 Pussycat Dolls, LLC.

Les mois suivant la tournée, ces rumeurs continuent toujours de soulever des questions. Elle est aussi danseuse , parolière et actrice. Adolescente, elle suit des cours d'arts du spectacle.

pussycat dolls domination huthe pussycat dolls hus 1

Hush Hush; Hush Hush


Provided to YouTube by Universal Music Group International Hush Hush; Hush Hush· The Pussycat Dolls Doll Domination...

pussycat dolls domination huthe pussycat dolls hus 2

<